CAS αριθ. 8006-54-0 Άυρη λανολίνη για το πρόσωπο BP USP Κατηγορία βιομηχανίας καλλυντικών

CAS αριθ. 8006-54-0 Άυρη λανολίνη για το πρόσωπο BP USP Κατηγορία βιομηχανίας καλλυντικών
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντος: Λανολίνη άνυδρη
Πρότυπο ποιότητας: BP98
CAS NO: 8006-54-0
Χρώμα: κίτρινος
Σημείο Τήξης: 39℃
Τιμή οξέος (mgkoh/g): 0,71
Τιμή ιωδίου: 29.51 gI/100g
Αποπλουτισμός (mgKOH/g): 96.04
φλαμουριά: 0,07%
Επισημαίνω:

8006-54-0

,

Άνεμη λανολίνη για το πρόσωπο

,

8006-54-0 άνυδρη λανολίνη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WINSUN
Πιστοποίηση: BP98
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων

Λανολίνη Άνυδρη USP Καλλυντικής/Βιομηχανικής Ποιότητας CAS RN 8006-54-0

Όνομα προϊόντος: Λανολίνη Άνυδρη

 

 

Χημικές Ιδιότητες:
  • CAS RN: 8006-54-0
  • EINECS: 232-348-6
  • Πρότυπο ποιότητας: BP98
  • Κωδικός ΕΣ: 1505000000
  • Εμφάνιση: Κίτρινο

 

Χρήση:

  • Προστατευτικό δέρματος: Η φαρμακευτικής ποιότητας λανολίνη έχει εξαιρετικές ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ξηρού, σκασμένου ή κατεστραμμένου δέρματος προσθέτοντάς την σε λοσιόν, κρέμες και lip balms.
  • Φορέας φαρμάκων: Μπορεί να λειτουργήσει ως φορέας ή μήτρα για φάρμακα, βοηθώντας την απορρόφηση και την απελευθέρωσή τους στο δέρμα, ενισχύοντας τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων.
  • Συστατικό καλλυντικών: Η φαρμακευτικής ποιότητας λανολίνη χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά όπως κραγιόν, κρέμες περιποίησης δέρματος και ενυδατικές κρέμες, για να προσφέρει ενυδατικά, θρεπτικά και μαλακτικά αποτελέσματα στο δέρμα.
  • Ιατρικές εφαρμογές: Λειτουργεί ως λιπαντικό για πιο ομαλή εφαρμογή, παρέχει εντατική υγρασία για να βοηθήσει στην επούλωση και είναι αποτελεσματική στη θεραπεία καταστάσεων όπως το έκζεμα και η δερματίτιδα.

 

Προδιαγραφές:

 

ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ
Χρώμα Κίτρινο
Σημείο τήξης 39°C
Οξύτητα (mgKOH/g) 0.71
Ιώδιο (τιμή ιωδίου) 29.51 gI/100g
Σαπωνοποίηση (mgKOH/g) 96.04
Υγρασία (απώλεια κατά την ξήρανση) 0.20%
Τέφρα 0.07%

 

Η Λανολίνη Άνυδρη μας παράγεται από μια αγνή και υψηλής ποιότητας πηγή άνυδρου ζωικού λίπους μαλλιού. Αυτό διασφαλίζει ότι είναι απαλλαγμένη από ακαθαρσίες και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες. Αν ψάχνετε για ένα προϊόν πλούσιο σε οξύ λανολίνης, η Λανολίνη Άνυδρη μας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το οξύ λανολίνης είναι ένα βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα προσωπικής φροντίδας, καθώς προσφέρει εξαιρετικές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

CAS αριθ. 8006-54-0 Άυρη λανολίνη για το πρόσωπο BP USP Κατηγορία βιομηχανίας καλλυντικών 0

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Daniel Xu
Τηλ.: : 008613815061230
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)