CAS NO 8006 - 54 - 0 Λανολίνη Άνυδρη / Λίπος Μαλλιού USP/BP/EP Grade
Όνομα Προϊόντος: Λανολίνη Άνυδρη
Χρήση: Η φαρμακευτική λανολίνη χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά όπως κραγιόν, κρέμες περιποίησης δέρματος και ενυδατικές κρέμες, για να προσφέρει ενυδατικά, θρεπτικά και μαλακτικά αποτελέσματα στο δέρμα.
Προδιαγραφές:
| ΕΙΔΟΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ |
| Χρώμα | Κίτρινο |
| Σημείο τήξης | 39°C |
| Οξύτητα (mgKOH/g) | 0.71 |
| Αριθμός ιωδίου | 29.51 gI/100g |
| Σαπωνοποίηση (mgKOH/g) | 96.04 |
| Υγρασία (απώλεια κατά την ξήρανση) | 0.20% |
| Τέφρα | 0.07% |
![]()
![]()